Nieuws

  • Nieuwe trainingslocatie in de Randstad: onze klanten vragen met regelmaat naar een mogelijkheid om dichter bij de Randstad met de outdoormethodiek aan de slag te gaan. Dat kan nu! Kijk op www.schovenhorst.nl voor een sfeerimpressie van deze unieke trainingslocatie. Gelegen op een steenworpafstand van Amersfoort en de A1 is deze locatie uitermate goed bereikbaar vanuit de Randstad. Toch straalt het landgoed veel rust uit, en is het aangenaam verpozen. De mogelijkheden voor outdoortraining zijn eindeloos en de binnenlocaties zijn uiterst sfeervol: een ideale plek voor een leerzame buitentraining. Voor meer informatie, mail met jaap@groot-training.nl
  • Samenwerking GrOOT en Markant-Outdoorcentrum: GrOOT werkt bij zijn trainingen veel samen met Markant Outdoorcentrum. Bij Markant Outdoorcentrum kunt u naast trainingen ook terecht voor recreatieve teamuitjes.
  • Vrijblijvend kennismaken met de outdoormethodiek? Ongeveer 2 keer per jaar organiseert GrOOT in samenwerking met Markant Outdoorcentrum en Essential Thogether een kennismakingsmiddag met de outdoormethodiek.
    Ben u nieuwsgierig? Kom dan gerust en vrijblijvend eens een kijkje nemen.

    De eerst volgende kijkmiddag wordt georganiseerd op 5 juni 2014. Hier vindt u een uitnodiging voor deze kijkdag, maar meldt u vooraf wel even aan.